Actie

Een actie bij Praktijk Marja

Het is weer ZOMER; de zon schijnt volop en de energie is op zijn krachtigst.                                   Door de langere dagen en warmere nachten wordt er veel buiten geleefd en is ieder vrolijk en levenslustig. De zomer is het jaargetijde van warmte en hitte.                                                                                             De warmte en de zon kan echter ook een schaduwzijde hebben, die van invloed op de gezondheid en energie kan zijn ; oververhitting, moeheid, verbranding, gevoelens van slapte, hoofdpijn en duizeligheid kunnen optreden.  Niet iedereen kan evengoed tegen de warmte. Het vochtgehalte in het lichaam extra aanvullen is in deze periode van het jaar heel belangrijk door voldoende te drinken; circa 1,5 liter water per dag minimaal.

Ook de bloedcirculatie wordt door de warmte extra belast, dit kan zich uiten in  zware, opgezette benen en dikke, transpirerende voeten.  Draag daarom in de zomerperiode open schoenen zodat de voeten ruimte hebben om uit te zetten.  Vermijd knellende kleding en neem voldoende rust. Leg de benen iets hoger, bijvoorbeeld op een voetenbank wanneer je op een stoel zit.

Word je gehinderd door een van deze factoren en kun je ook niet volop genieten van het buiten zijn, de bomen, bloeiende bloemenpracht, vakantie, en bewegen in de buitenlucht, dan is het wellicht de moeite waard APS  te proberen… en te ervaren wat het voor je kan doen. Het kan je nieuwe energie geven en meer kracht, zodat  je die dingen kunt doen die je graag wilt.

Bij Praktijk Marja geldt nu de volgende actie:

De elektroden a 16 euro:

gratis    

* Geldt voor degene die zelf verwijzen naar deze actie op de website.

Met behulp van APS-Therapie wordt de energie- en bloedcirculatie gestimuleerd en afvalstoffen uit de gewrichten en spieren worden via het bloed en de nieren afgevoerd.APS–aanbieding–APS–actie—APS-aanbieding–APS–actie–APS–aanbieding–APS–actie-APS–aanbieding–APS–actie

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.