Ervaringen met APS-therapie

Ervaringen van cliënten met APS-therapie 

Ervaring van de Heer G.:

Van een, gelukkig geslaagde, darmoperatie leek ik, in eerste instantie, snel te herstellen.  Helaas kreeg ik enkele maanden na de operatie last van verlammende vermoeidheid.  Ook na uitgebreide onderzoeken kon daar geen oorzaak voor worden gevonden.  Deze klacht komt helaas vaker voor bij mensen die een operatie aan kanker hebben ondergaan. Fysieke en mentale ondersteuning was het enige dat mij kon worden aangeboden.  Na een aantal maanden was het echter nog niet veel minder.  Marja wees mij op APS-Therapie als mogelijkheid om de vermoeidheid aan te pakken en ben ik hiermee gestart.  In het begin leek ook dat niet heel veel verbetering te geven;  ik ben er echter wel mee door blijven gaan en nu, na enkele maanden, worden de vermoeidheidsperiodes minder lang en zijn ze er minder vaak.  Ik denk dat de APS-Therapie mede geholpen heeft om deze vooruitgang te boeken en ben daar erg blij mee. Voorlopig blijf ik ermee doorgaan en hoop dat de verbetering nog verder doorzet.

Annie, 52 jaar:

Ik had al een aantal jaren last van klachten in mijn nek en schouder . Soms kon ik mijn werkzaamheden bijna niet volhouden; veel achter de computer op kantoor. Ook had ik vaak hoofdpijn en was ik moe doordat ik ’s nachts niet voldoende had kunnen slapen. Ik ben bij Marja begonnen met APS-Therapie en had al na 6 behandelingen aanzienlijk minder pijn, sliep veel beter en had meer energie! Mijn nek voelde veel rustiger en mijn hoofdpijn nam af. Ik ga hier zeker mee door; ik kan mijn werk weer volhouden en voel me sterker.

Marriët, 42 jaar:

APS-Therapie heeft voor mij gezorgd dat ik weer energie terugkreeg om de dingen te doen die ik wilde. Ik sliep weer beter en voelde me inwendig rustiger. Ik zat in een neerwaartse spiraal en door de APS is dit gelukkig weer doorbroken.

Peter, 56 jaar:

Ik hou heel erg van wandelen en doe dit dan ook een paar keer per week. Ik kreeg echter te maken met een pijnlijke knie, waardoor ik minder lang kon wandelen. Ik was bij Marja in de praktijk voor een voetbehandeling en vertelde over mijn knie. Marja adviseerde toen om APS te proberen, en gaf uitleg over deze vorm van therapie. Het sprak me wel aan en ik ben toen begonnen met de behandelingen. Na 3 behandelingen voelde ik al minder pijn en na 6 behandelingen kon ik alweer verder wandelen. Het voelt voor mij goed aan en het lopen gaat weer soepeler. Het was het proberen zeker waard!!

Carla, 55 jaar:

Na een lang ziekte proces kwam ik uiteindelijk bij Marja terecht, door een tip van een kennis. Ik zat lichamelijk en geestelijk erg in de knoop en gebruikte veel medicatie die niet echt hielp. Ik had veel lies en heup problemen, sliep erg slecht en was heel erg moe. Marja adviseerde APS te proberen. In het begin ben ik vaak bij haar geweest en het heeft mij meteen enorm geholpen. Nu maanden later gaat het veel beter met mij en voel ik precies wanneer het tijd wordt voor een nieuwe afspraak. Ik kan het iedereen aanraden dit te proberen, zeker als je vastloopt bij andere doctoren.

Wilt u een ervaring toevoegen dan wordt dat zeer op prijs gesteld. Uw kunt uw ervaring delen middels het contactformulier (zie pagina: contact) .
Daarna zal ik uw ervaring hier plaatsen.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.