Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen:

De volgende tarieven (inclusief btw) zijn van toepassing:

  • Standaard behandeling € 35,=
  • Intake en een 1e behandeling € 40,=
  • • Set eigen Pals plakelektroden € 16,=
    (te gebruiken voor minimaal 10 behandelingen)

De bovenstaande tarieven gelden voor APS-behandelingen  in mijn praktijk.
U kunt ook ambulant behandeld worden – op locatie.  Hier zijn wel extra kosten aan verbonden ivm extra tijd en reiskosten.
Soms is het ook mogelijk om een APS-apparaat te huren, zodat u thuis de behandeling zelf kunt uitvoeren. Dit gebeurt dan wel onder begeleiding en vantevoren doorgesproken behandelschema’s en voortdurend contact en feedback.

Klik hier voor speciale aanbiedingen / acties

Consulten dienen na afloop van iedere behandeling contant betaald te worden, via pin of dezelfde dag via internet te worden overgemaakt. U krijgt na een aantal behandelingen een declaratie die u eventueel kunt indienen bij uw zorgverzekering.

Vergoedingen:
De hoogte van de vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering.
Actuele informatie over deze vergoedingen vindt u hier.

Coulanceverklaring
Als uw zorgverzekeraar niet in de lijst voorkomt wordt APS therapie, volgens de polisvoorwaarden, niet vergoed. U kunt proberen of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. U moet dan een zogeheten coulanceverklaring, samen met de factuur, aan uw zorgverzekeraar sturen. Soms krijgt u de consulten dan toch vergoed.

Door de coulanceverklaring wordt de zorgverzekeraar in elk geval op APS therapie geattendeerd. Hopelijk zal de zorgverzekeraar het volgend jaar de BVAT dan wel erkennen, zodat u in de toekomst uw consulten wel vergoed krijgt.

Wilt u hier gebruik van maken dan kan ik een coulanceverklaring voor u opstellen.

Disclaimer
De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door u specifiek afgesloten pakket. Neem vooraf altijd contact op met uw zorgverzekering voor uw specifieke situatie.

kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen-  kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen- kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – Praktijk Marja

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.