Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen:

Voor informatie over de geldende tarieven kunt u contact opnemen met de praktijk.

Soms is het ook mogelijk om een APS-apparaat te huren, zodat u thuis de behandeling zelf kunt voortzetten en uitvoeren. Dit gebeurt dan wel onder begeleiding en vantevoren doorgesproken behandelschema’s en voortdurend contact en feedback.

Klik hier voor speciale aanbiedingen / acties

Vergoedingen:

Sommige zorgverzekeringen vergoeden uw behandeling.
De hoogte van de vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering.
Actuele informatie over deze vergoedingen vindt u hier.

Coulanceverklaring
Als uw zorgverzekeraar niet in de lijst voorkomt wordt APS therapie, volgens de polisvoorwaarden, niet vergoed. U kunt proberen of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. U moet dan een zogeheten coulanceverklaring, samen met de factuur, aan uw zorgverzekeraar sturen. Soms krijgt u de consulten dan toch vergoed.

Door de coulanceverklaring wordt de zorgverzekeraar in elk geval op APS therapie geattendeerd. Hopelijk zal de zorgverzekeraar het volgend jaar de BVAT dan wel erkennen, zodat u in de toekomst uw consulten wel vergoed krijgt.

Wilt u hier gebruik van maken dan kan ik een coulanceverklaring voor u opstellen.

Disclaimer
De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door u specifiek afgesloten pakket. Neem vooraf altijd contact op met uw zorgverzekering voor uw specifieke situatie.

kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen-  kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen- kosten en vergoedingen – kosten en vergoedingen – Praktijk Marja

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.