Onderzoek effectiviteit APS-therapie

Wat is de effectiviteit van APS-therapie?

In Praktijk Marja wordt de effectiviteit van de behandelingen gemeten met het RAND 36 – formulier. Klik hier voor meer informatie.

Verder onderzoek vindt u door op onderstaande linken te klikken.

De meeste onderzoeksresultaten gepresenteerd in een overzichtelijk bestand. waar de belangrijke passages in gemarkeerd staan. Afzonderlijke onderzoeken staan hieronder ook vermeld met een korte samenvatting.

Onderzoek
Onderzoek

Op deze pagina zijn verder de volgende onderzoeken te downloaden:
– Klinische Studie APS Therapy – Huisarts
– APS Therapy: Onderzoek bij 285 patienten met chronische pijn

– onderzoeken – link naar de (internationale) website van APS Therapy

– De volgende documenten bevatten publicaties over wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van APS-therapie : link naar

Het laatste nieuws:

NHS betaalt voor APS apparatuur voor Engelse MS patiënten

De NHS (National Health Service) is de Engelse zorgverzekering die zorg draagt voor de inwoners van Engeland op gebied van ziektekosten. Momenteel vindt er klinisch onderzoek plaats in Engeland na de effecten van APS Therapy bij mensen die lijden aan MS (Multiple Sclerose). De behandelresultaten zijn dermate positief dat de NHS het gerechtvaardigd vindt dat mensen die een positieve reactie vertonen moeten kunnen beschikken over een toestel voor zelf behandeling. Op deze wijze zijn er al vele patiënten voorzien van hun eigen APS MK 4 toestel waardoor de MS patiënten minder medicatie nodig hebben en een betere kwaliteit van leven krijgen. Engeland speelt hiermee een belangrijke voorbeeld rol op het gebied van zowel patiënt als commercieel gericht denken. De patiënten worden met hun eigen APS Therapy apparaat weer zelfstandiger en claimen daarmee veel minder dure kliniek uren en gebruiken veel minder tot geen dure medicatie. Gemiddeld zijn de investeringskosten er na ongeveer 6 tot 12 maanden uit (afhankelijk van de medicatie). Daarmee heeft de NHS al veel geld bespaard en hebben we samen veel levens mogen verbeteren.

Bron: http://www.apstherapy.nl/nhs-barmhartig-voor-mensen-die-aps-nodig-hebben/

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.